Kako mi vidimo nas

Za uspeh nije potrebna samo kreativnost već i skladan timski rad. Razvijamo se i unapređujemo međusobno. Tim čini sloga, razumevanje i poverenje. Kada se čovek u radnoj atmosferi dobro oseća onda najbolje uspeva da ispolji svoju umetnost.

A da vam se mi predstavimo…

Kljajić Sanja

Vilenjak cvetnog carstva
od 13.02.1996.

Omiljeni cvet: Suncokret

Dugogodišnje iskustvo je njen adut koji vrlo vešto koristi u stvaranju kreativnih i maštovitih aranžmana. Njene kolege kažu da je majstor za mladenačke ikebane u kojima iskazuje svu svoju ljubav prema cveću.

Kočić Jelena

Vilenjak cvetnog carstva
od 04.08.2003.

Omiljeni cvet: Frezija

Glavni adut joj je prijatan odnos sa mušterijama prema kojima je uvek korektna i pažljiva. U očima svojih kolega ona je odgovorna i drži sve na svom mestu. Svojim vedrim duhom inspiriše i unosi pozitivnu atmoferu u kolektiv.

Antevski Zorana

Vilenjak cvetnog carstva
od 01.04.2008.

Omiljeni cvet: Orhideja

Za nju ne postoji prva i druga brzina, njen start je treća brzina, jer joj je adut veština. Kolege kažu da njene spretne ruke stvaraju najlepše girlande za tili čas.

Molnar Valeria

Vilenjak cvetnog carstva
od 21.01.2016.

Omiljeni cvet: Strelicija

Adut koji krije u rukavu je njena urođena preciznost i visoka doza savesnosti koji pokazuje u svom radu. Kada su u pitanju buketi i brojke kolege kažu da se ovakav cvećar i ekonomista samo jednom rađa.

Nikolić Adrian

Vilenjak cvetnog carstva
od 16.07.2016.

Omiljeni cvet: Mattihola Incana

Naš Adrian, koji je blažen među ženama. Način na koji stvara najčarobnije bidermajere u celom cvetnom carstvu je njegov glavni adut. Opšte je poznato među koleginicama da je njegovo drugo ime kreacija.

Anamarija Kamraš

Vilenjak cvetnog carstva
od rođenja

Omiljeni cvet: Dalija

Ona je vesnik nove ere cvetnog carstva cvećare Daruši. Ima sve odlike vrhunskog menadžera, a kolege kažu da je ona maher za društvene mreže. Neumorna je i uvek spremna za rad. Prepreke za nju ne postoje.

Sonja Kamraš

Vilenjak cvetnog carstva
od osnivanja

Omiljeni cvet: 

Ona je glavna pokretačka snaga. Svojim inovacijama danonoćno unapređuje kako cvećaru tako i proizvodnju. Svom timu daje podstrek i motivaciju da se razvijaju i zajedno stvaraju čaroliju.