Dekoracija događaja

Holistički pristup obezbedio nam je do sada preko 200 uspešnih događaja, oko 2.000.000. toplih osmeha prezadovoljnih korisnika i 100% kontinuirane saradnje.

Ukoliko vam treba pomoć ili konsultacija, bez ikakve obaveze nas pozovite. Znamo koliko ti veliki datumi mogu da budu stresni, ali ne brinite, tu smo da ugodimo svačijem ukusu, a da uvek postignemo taj WOOW efekat i ostavimo bez daha. 

Proslave rođendana, kokteli, venčanja, krštenja, konferencije, uređenje poslovnog prostora, novogodišnja dekoracija, sezonsko uređivanje prostora, proslave diplomskih, veridbe, ma sve što može da vam padne na pamet, mi možemo da dignemo na viši nivo. To nije fraza to je obećanje!

Ono što je najbolje od svega jeste činjenica da sa nama možete završiti sve na jednom mestu. Podržavamo lokalne proizvođače i biznise, saradnjom sa njima obezbedićemo vam najbolji kvalitet i najpovoljniju cenu. Od balona, sveća, štampanog materijala, fotografije – vaš događaj biće “Ključ u ruke” –na vama će biti samo da se doterani pojavite i uživate.

Dobrodošli

Bukete pažljivo kreirane od strane naših profesionalaca dostavljamo u što kraćem vremenskom roku.

Pratite nas na društvenim mrežama: