Uslovima korišćenja i prodaje

Uslovima korišćenja i prodaje

Osnovni podaci o firmi

Naziv firme: DARUŠI CVEĆARA DOO

Adresa: Dositeja Obradovića 18, 23000 Zrenjanin

Delatnost: Trgovina na malo cvećem, sadnicama, semenjem, đubrivima, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijalizovanim prodavnicama

Matični broj: 21180556

PIB: 109428491

Web sajt: https://cvecaradarusi.co.rs/

Broj telefona: 023/542-566

Email: cvecaradarusi@gmail.com

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci

Za sve informaacije u vezi sa narudžbinom, u slučaju reklamacije ili otkaza porudžbine, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona ili email koji se nalaze ispod. 

 

Broj telefona: 023/542-566

Email: cvecaradarusi@gmail.com

 

Dostava robe

Robu dostavlja naš kurir uz prethodno jasno definisanu adresu i mesto dostave.
Cena dostave se razlikuje u zavisnosti od udaljenosti. Dostava se vrši na prostoru grada Zrenjanina, ali i okolnih mesta uz adekvatnu novčanu nadoknadu. 

Politika reklamacije

Aranžmani će biti najpribližniji prikazanima na fotografiji, sastav zavisi od sezonalnosti i dostupnosti cveća.

Naši kupci znaju da ne postoje dva identična cveta, što upravo naše proizvode čini unikatnim.

Za sve reklamacije i žalbe, kontaktirajte nas na broj telefona ili putem maila. 

Potrošači imaju prava na refundaciju po zakonu o zaštiti potrošača (član 27), sa izuzetkom kada je u pitanju kvarljiva roba kao što su naši cvetni aranžmani. Član 36 zakona o zaštiti potrošača navodi ove izuzetke, te smo u mogućnosti da odobrimo odustanak od ugovora (kupovine) i refundaciju novca samo u slučaju da je došlo do greške pri isporuci sa naše strane.

Broj telefona: 023/542-566

Email: cvecaradarusi@gmail.com

 

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Cvećare Daruši DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Cvećara Daruši DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Dobrodošli

Bukete pažljivo kreirane od strane naših profesionalaca dostavljamo u što kraćem vremenskom roku.

Pratite nas na društvenim mrežama: